Šunka s husími játry a žampiony
25 min.
Ingredience
- 80gramůŽampiony čerstvé
- 0,5decilitrHovězí vývar základní
- 1lžíceMartell cognac
- 60gramůMáslo čerstvé
- 200gramůŠunka dušená
- 120gramůJátra husí
- 4špetkySůl
- 4špetkyPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
18 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
280 mg
Cukr
396 mg
Postup přípravy
- 1Silnější plátky šunky podlijeme lehce vývarem a prohřejeme.
- 2Osmahneme na másle nakrájené žampiony a husí játra.
- 3Na jednotlivé porce šunky ozdobně klademe na plátky nakrájené žampiony a husí játra.
- 4Pokropíme je kapkou destilátu a ochutíme pepřem a solí.
- 5Podáváme s bílým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.