Šunka s játrovou směsí a mandlemi

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
16 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
695 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibuli zpěníme na másle. Přidáme očištěná a omytá játra nakrájená na hranolky, osmahneme je a vmícháme očištěné, na plátky nakrájené žampiony. Osmažíme je, vše zakapeme vínem a krátce podusíme. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 2
    Plátky šunky prohřejeme po obou stranách na másle, upravíme na talíře a poklademe připravenou játrovou směsí. Povrch posypeme plátky mandlí a pokrm ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.