Šunka s vinnou omáčkou

25 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
15 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
189 mg
Cukr
229 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šunku osolíme, opepříme a osmahneme na másle. Poté vyjmeme a necháme v teple.
  • 2
    Do pánve dáme pokrájenou šalotku, koření a ocet. Povaříme 2 minuty, poté přilijeme vývar a přidáme sekaný estragon. Osolíme a opepříme a vaříme 3 minuty. Vmícháme škrob, víno a smetanu.
  • 3
    Omáčkou zalijeme šunku a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.