Šunková pěna se žervé

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1880 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
191 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
154 mg
Cukr
21 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šunku umeleme, utřeme s polovinou másla, smetanou, paprikou,
  • 2
    solí a pepřem. Směs necháme v lednici ztuhnout.
  • 3
    Žervé utřeme se zbylým máslem, solí a ušlehanou smetanou.
  • 4
    Formu na srnčí hřbet vyložíme alobalem, dno potřeme šunkovou pěnou na ní dáme vrstvu žervé a pokračujeme až do spotřebování. Zakončíme šunkovou pěnou. Necháme v chladničce ztuhnout. Nakrájíme na plátky, zdobíme rajčetem nebo ředkvičkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.