Šunková polévka se sýrem
20 min.
Ingredience
- 1litrHovězí vývar základní
- 1kusCeler řapíkatý
- 50gramůMozzarella
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2plátkyŠunka dušená
- 1lžíceBazalka
- 1kusŽemle tuková
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
108 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
3 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
148 mg
Cukr
268 mg
Postup přípravy
- 1Vývar přivedeme k varu, přidáme jeden stonek celeru nakrájený na plátky a vaříme asi 2 minuty.
- 2Plátky šunky nakrájíme na drobno a minutu prohříváme ve vývaru.
- 3Osolíme a opepříme. Na každý talíř dáme kostičky mozzarelly, zalijeme horkým vývarem a ozdobíme kostičkami opečené žemle a čerstvou bazalkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.