Šunkové kornoutky s hermelínovou náplní
30 min.
Ingredience
- 450gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 1kusJablka
- 120gramůMáslo čerstvé
- 1,5lžíceKřen
- 1kusSalát hlávkový
- 12plátkůŠunka dušená
- 3kusyVejce slepičí
- 400mililitrůVoda pitná
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
659 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
55 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Sýry umeleme na masovém strojku, očištěný křen nastrouháme na jemno. Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nahrubo nastrouháme, Jablko oloupeme, odstraníme jádřinec a také nastrouháme na jemno. Hlávkový salát rozebereme na listy, opláchneme, necháme okapat.
- 2V míse utřeme změklé máslo se sýrem, křenem, vejci, solí, pepřem a vymícháme kompaktní směs. Směsí plníme plátky šunky, které jsme stočili do kornoutků.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.