Šunkové krůtí řízky

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
803 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
69 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
136 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí prsa nařežeme na 8 malých řízků. Naklepeme je, každý řízek potřeme z jedné strany rozšlehaným vejcem. Na namazanou stranu poloviny řízků položíme silnější plátek šunky, o něco menší, než je řízek. Poté je poprášíme paprikou, na šunku položíme potřenou stranou druhý řízek.
  • 2
    Sklepneme lehce k sobě, osolíme a prudce opečeme z obou stran na rozpáleném sádle.
  • 3
    Hotové řízky klademe na talíře, do šťávy přidáme 2 lžíce vody, povaříme, poté zašleháme máslo.
  • 4
    Řízky přelijeme šťávou a posypeme petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.