Šunkové steaky s petrželkou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
21 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
345 mg
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Petrželku opláchneme studenou vodou a najemno ji nasekáme. Sterilovaný hrášek proláchneme vodou a necháme v sítu okapat.
  • 2
    Česnek oloupeme a prolisujeme. Šunku vcelku naporcujeme na silnější plátky.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej, vmícháme do nej prolisovaný česnek, z obou stran na něm opečeme plátky šunky a potom je vyjmeme a dáme na talíře do tepla.
  • 4
    Pánev odstavíme z ohně, do tuku vmícháme ocet, vodu, špetku pepře, med a většinu petrželky. Vše důkladně promícháme. Omáčkou přelijeme šunkové steaky na talířích a podáváme posypané zbylou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.