Šunkový toast s vejci a holandskou omáčkou

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
652 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
42 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpuštěné máslo smícháme se dvěma žloutky, 30 ml vody, vínem a špetkou soli. 2 litry vody uvedeme k varu, přilijeme ocet a po jednom v ní uvaříme rozkleplá vejce po dobu 1 minuty. Dbáme na to, abychom neporušili žloutek. Nádobu s omáčkou dáme nad vařící vodu a za stálého míchání necháme zhoustnout.
  • 2
    Tousty krátce nahřejeme v rozpálené troubě, naplníme šunkou, kouskem špenátu, vejcem a na závěr přelijeme omáčkou. Servírujeme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.