Suši v mangoldu
16 min.
Ingredience
- 100gramůLosos - filety
- 10gramůWasabi pasta
- 100gramůMangold
- 200gramůRýže dušená
- 30gramůKaviár
- 150mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
104 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
2 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
583 mg
Postup přípravy
- 1Listy mangoldu omyjeme, osušíme, odřízneme stonek, vložíme do kastrůlku s vroucí vodou, necháme projít varem, odstavíme a ponecháme ještě ve vodě asi minutu. Scedíme, necháme vychladnout a listy rozložíme na stůl. Syrový filet z lososa bez kůže rozkrájíme na tenké plátky a potřeme pastou wasabi.
- 2Na listy naneseme vrstvu dušené rýže, poklademe plátky lososa, zavineme do pevných závitků, nakrájíme na silné plátky, upravíme na tác, ozdobíme kaviárem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.