Svařené víno s třešněmi
30 min.
Ingredience
- 10kusůHřebíček
- 6kusůPepř celý červený
- 1kusCitrony
- 1kusPomeranče
- 2kusySkořice celá
- 1kusVanilkový lusk
- 1,5litryVíno červené
- 150gramůTřešně kandované
- 300mililitrůVoda pitná
- 150mililitrůsirup agávový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
10 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Z citronu a pomeranče naškrábeme škrabkou kůru tak, abychom získali dlouhé proužky.
- 2Vanilku podélně rozpůlíme.
- 3Hřebíček, pepř, kůru z citronu i pomeranče, skořici a vanilku zabalíme do kousku látky. Tento pytlík s kořením smícháme s ostatními ingrediencemi ve velkém hrnci.
- 4Přivedeme k varu, poté snížíme teplotu a povaříme aspoň 20 minut.
- 5Podáváme ve sklenicích.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.