Svařené víno s třešněmi

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
10 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z citronu a pomeranče naškrábeme škrabkou kůru tak, abychom získali dlouhé proužky.
  • 2
    Vanilku podélně rozpůlíme.
  • 3
    Hřebíček, pepř, kůru z citronu i pomeranče, skořici a vanilku zabalíme do kousku látky. Tento pytlík s kořením smícháme s ostatními ingrediencemi ve velkém hrnci.
  • 4
    Přivedeme k varu, poté snížíme teplotu a povaříme aspoň 20 minut.
  • 5
    Podáváme ve sklenicích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.