Švetková omáčka se zázvorem

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
104 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
1 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpáleném chilli oleji orestujeme nasekanou šalotku, nasekaný česnek a nastrouhaný zázvor. Poté přidáme na kousky nakrájené švestky a podusíme.
  • 2
    Zalijeme vývarem a sójovou omáčkou, přidáme badyán a vaříme do zhoustnutí.
  • 3
    Badyán vyjmeme a omáčku rozmixujeme. Dochutíme solí, pepřem a osladíme.
  • 4
    Omáčka je vhodná k rybám, zejména ke kaprovi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.