Světlá polévka z kostí

80 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
24 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
530 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kosti opereme pod tekoucí vodou, nasekáme je na kousky a vložíme do vařící vody. Necháme jednou přejít varem, vodu slijeme, kosti znovu propláchneme ve studené vodě a dáme vařit do 2 litrů studené vody. Kosti vaříme spolu s omytou a očištěnou kořenovou zeleninou, cibulí a pepřem.
  • 2
    Nakonec mírně osolíme a necháme přejít varem. Polévku vaříme na mírném ohni 2 hodiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.