Svíčková po stroganovsku (minutka)

30 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
17 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
669 mg
Cukr
636 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí svíčkovou opláchneme a zbavíme blan. Nakrájíme ji na hrubé nudličky, osolíme a opepříme.
  • 2
    Maso opečeme v horkém tuku, přidáme oloupanou a na drobno nasekanou cibuli a krátce podusíme. Přisypeme prosátou mouku, maso za stálého míchání osmahneme a mírně podlijeme vodou.
  • 3
    Potom přidáme rajčatový protlak, smetanu, citronovou šťávu a máslo. Pečlivě promícháme.
  • 4
    Nakonec směs osolíme, krátce podusíme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.