Svíčková po vietnamsku

30 min.
Vietnam

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
16 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
842 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou svíčkovou rozkrájíme na tenké nudličky, obalíme v Solamylu i v rozkvedlaných, osolených a opepřených vejcích. Vložíme do lednice uležet, potom za stálého míchání v rozpáleném oleji zprudka na silném ohni opečeme. Přidáme omyté, na tenké proužky pokrájené houby, tence nakrájené zelí a rozsekané chilli papričky. Za častého míchání opékáme ještě chvilku.
  • 2
    Víno smícháme se sójovou omáčkou, vlijeme do hrnce k masu, přilijeme vývar. Pod pokličkou dusíme do měkka. Podáváme na jednotlivých talířích s vhodnou přílohou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.