Svíčková s karotkou a cibulí

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
15 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso prošpikujeme slaninou a opečeme vcelku na rozpáleném oleji ze všech stran.
  • 2
    Karotku nakrájíme na kolečka a cibuli na tenké plátky.
  • 3
    Maso vyndáme z pánve, přidáme máslo a přisypeme zeleninu, osolíme a opeříme. Mícháme a smažíme asi 4 minuty. Teprve nyní maso nakrájíme na plátky, upravíme na talíře a obložíme zeleninou z pánve.
  • 4
    Jako příloha jsou vhodné pečené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.