Svíčková s karotkou a cibulí
30 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí svíčková
- 400gramůBrambory pečené
- 80gramůCibule
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 30mililitrůOlej olivový
- 25gramůMáslo čerstvé
- 80gramůKarotka
- 20gramůSlanina vepřová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
15 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso prošpikujeme slaninou a opečeme vcelku na rozpáleném oleji ze všech stran.
- 2Karotku nakrájíme na kolečka a cibuli na tenké plátky.
- 3Maso vyndáme z pánve, přidáme máslo a přisypeme zeleninu, osolíme a opeříme. Mícháme a smažíme asi 4 minuty. Teprve nyní maso nakrájíme na plátky, upravíme na talíře a obložíme zeleninou z pánve.
- 4Jako příloha jsou vhodné pečené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.