Svíčkové řezy pečené na grilu s petrželkovým máslem s česnekem

20 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
4 g
Vláknina
66 mg
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Steaky potřeme rozpuštěným máslem a ochutíme pepřem.
  • 2
    Poté grilujeme na venkovním grilu nad žhavým uhlím 3min po každé straně pro krvavé steaky, 4min pro středně propečené nebo 6min pro dobře propečené steaky.
  • 3
    Hotové řezy osolíme a necháme cca 5min odpočinout.
  • 4
    Podáváme horké, ozdobené petrželkovým máslem s česnekem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.