Svíčkové řezy s játry
40 min.
Ingredience
- 600gramůHovězí svíčková
- 50gramůSádlo vepřové škvařené
- 300gramůJátra vepřová
- 150gramůKlobása uzená
- 300gramůPaprika zelená
- 150gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1kusCibule
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
599 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
30 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Svíčkovou nakrájíme na silnější plátky, rukou lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme nadrobno, papriky očistíme, vykrojíme semena a papriky nakrájíme na tenké nudličky, krájená rajčata scedíme a necháme okapat, játra nakrájíme na nudličky, klobásu nakrájíme na půlkolečka.
- 2Maso osmažíme na másle dozlatova. Usmažené maso vyjmeme a držíme na teple. Do výpeku přidáme sádlo, zpěníme na něm cibuli, přidáme játra, klobásu, papriky a dusíme ve vlastní šťávě. Poté vmícháme rajčata a dodusíme. Na závěr přidáme maso a necháme prohřát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.