Svíčkové řezy s kuřecími játry

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
786 kcal
Bílkoviny
94 g
Tuky
20 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z odblaněné a omyté svíčkové nakrájíme 2 plátky, mírně je naklepeme, osolíme, opepříme, rychle opečeme s plátky kuřecích jater na oleji.
  • 2
    Opečené maso i játra vyjmeme, do šťávy přidáme očištěné, na plátky pokrájené žampiony a krátce osmahneme. Přidáme olej, zastříkneme vývarem, přilijeme trochu vína a krátce podusíme. Podle chuti přisolíme.
  • 3
    Opečené řezy ozdobíme plátky jater a přelijeme šťávou.
  • 4
    Podáváme s bramborami nebo s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.