Svíčkové řezy s pikantní omáčkou
45 min.
Ingredience
- 600gramůHovězí svíčková
- 80gramůMáslo čerstvé
- 60gramůKřen
- 100gramůHořčice plnotučná
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1decilitrOlej stolní
- 100gramůKečup
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
634 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
43 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
500 mg
Vápník
4 g
Postup přípravy
- 1Z omyté a odblaněné hovězí svíčkové nakrájíme silnější plátky, mírně je osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém oleji.
- 2Opečené maso vyjmeme a do výpeku přidáme máslo, hořčici, kečup a prohřejeme. Po chvíli přidáme nastrouhaný křen.
- 3Připravenou omáčkou přelijeme opečené maso a ihned podáváme.
- 4Vhodnou přílohou je rýže.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.