Svíčkové řezy s pikantní omáčkou

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
634 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
43 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
500 mg
Vápník
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omyté a odblaněné hovězí svíčkové nakrájíme silnější plátky, mírně je osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém oleji.
  • 2
    Opečené maso vyjmeme a do výpeku přidáme máslo, hořčici, kečup a prohřejeme. Po chvíli přidáme nastrouhaný křen.
  • 3
    Připravenou omáčkou přelijeme opečené maso a ihned podáváme.
  • 4
    Vhodnou přílohou je rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.