Švýcarská vejce zapékaná
30 min.
Ingredience
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyVejce slepičí
- 4lžíceSmetana 16% (pochoutková)
- 120gramůSýr Ementál (Primátor)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
20 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
20 mg
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Zapékací misky vymažeme máslem a vyložíme plátky sýru.
- 2Do každé misky rozklepneme čerstvé vejce, osolíme a opepříme. Zalijeme smetanou a posypeme zbylým sýrem, který jsme nastrouhali.
- 3Dáme do trouby zapéci.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.