Švýcarské vepřové řízky

40 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
593 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
40 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
994 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, rozklepeme je a osolíme. Na každý řízek položíme plátek sýru a šunky a přeložíme na půlky. Okraje masa sklepneme paličkou a upevníme jehlami nebo párátky.
  • 2
    Připravené řízky obalíme v mouce, ve vejci rozšlehaném s mlékem a ve strouhance. Smažíme po obou stranách na rozehřátém oleji.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.