Švýcarský guláš

30 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
14 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na nudličky a spolu s rozkrájenou šunkou za stálého míchání osmahneme na oleji, přidáme jemně pokrájenou cibuli a smažíme minutu. Zaprášíme moukou, paprikou a znovu osmahneme.
  • 2
    Nakonec maso zalijeme smetanou a 4 lžícemi vody, osolíme, 2 minuty podusíme.
  • 3
    Hotový guláš rozdělíme na talíře, obložíme uvařenými makarony a posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.