Švýcarský guláš
30 min.
Ingredience
- 400gramůKuřecí prsa
- 50gramůŠunka dušená
- 1kusCibule
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1decilitrSmetana 12% (konzumní)
- 50gramůSýr Gouda 45%
- 200gramůŠpagety, Makarony vařené
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 2lžíceOlej olivový
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
14 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na nudličky a spolu s rozkrájenou šunkou za stálého míchání osmahneme na oleji, přidáme jemně pokrájenou cibuli a smažíme minutu. Zaprášíme moukou, paprikou a znovu osmahneme.
- 2Nakonec maso zalijeme smetanou a 4 lžícemi vody, osolíme, 2 minuty podusíme.
- 3Hotový guláš rozdělíme na talíře, obložíme uvařenými makarony a posypeme nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.