Sýr smažený v pivním trojobalu

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
13 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
393 mg
Cukr
936 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Petrželku opláchneme studenou vodou a okapanou ji najemno nasekáme.
  • 2
    Plátky tvrdého sýru postupně dvakrát za sebou obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s pivem a solí a nakonec ve strouhance.
  • 3
    Dvojí obalení zaručí, že se sýr při smažení nerozteče.
  • 4
    V pánvi rozehřejeme olej a obalené sýry v něm smažíme dozlatova z obou stran.
  • 5
    Sýr na talíři posypeme jemně nasekanou petrželkou a podáváme nejlépe s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.