Sýr vařený

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
223 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
13 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
184 mg
Cukr
123 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tvaroh rozkrájíme, promícháme se solí a kmínem a dobře přikryjeme. Uložíme na 2-3 dny v teple - tvaroh zklihovatí.
  • 2
    V kastrole rozehřejeme máslo, přidáme tvaroh a mícháme, až se rozpustí a začne houstnout.
  • 3
    Potom přimícháme žloutky a ještě horkou směs nalijeme do misky vypláchnuté studenou vodou. Po vychladnutí vyklopíme a zdobíme čerstvou zeleninou. Podáváme s tmavým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.