Sýrová omáčka s parmezánem
25 min.
Ingredience
- 40gramůPetržel - nať
- 200gramůSýr Parmezán
- 150gramůZakysaná smetana
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř bílý
- 250mililitrůMléko polotučné
- 1kusCitrony
- 140gramůSýr smetanový tavený 45%
- 30gramůJíška hotová světlá
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
28 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Jíšku smícháme s mlékem a vaříme. V horké omáčce necháme rozpustit tavený sýr, přidáme zakysanou smetanu a vše ochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.
- 2Smícháme nastrouhanou citronovou kůru, parmezán a petrželku a před podáváním omáčku touto směsí ozdobíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.