Sýrová omeleta

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
23 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
15 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce rozšleháme na 1 porci vždy 2 vejce se solí. Vlijeme je na rozehřáté máslo a pečeme omeletu. Vidličkou ji promícháme od středu, opaprikujeme a necháme ztuhnout.
  • 2
    Zvlášť si v hrnku připravíme nastrouhaný sýr rozmíchaný s vínem.
  • 3
    Na hotovou omeletu dáme část připraveného sýru, přeložíme a upravíme na talíř.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.