Sýrová omeleta I

25 min.
Česká republika
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
30 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
150 mg
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce rozklepneme, oddělíme žloutky od bílků a z bílků ušleháme tuhý sníh.
  • 2
    Připravíme světlou jíšku z másla a mouky, po částech zalijeme mlékem, osolíme a povaříme na hustší kaši.
  • 3
    Odstavíme z ohně, necháme polovychladnout. Zamícháme do ní žloutky a sýr. Na závěr přidáme tuhý sníh a nasekanou petrželovou nať.
  • 4
    Omelety upečeme v troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.