Sýrová roláda se salámem

45 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
522 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
29 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
323 mg
Cukr
211 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tvrdý sýr vložíme do igelitového sáčku, ponoříme do vroucí vody a necháme vařit asi 15 minut. Dáváme pozor, aby do sáčku nenatekla voda. Sýr vyjmeme ze sáčku, ihned rozválíme na slabší plát.
  • 2
    Do misky vložíme tavený sýr, salám a vejce natvrdo (nakrájíme na drobné kostičky), pažitku posekáme nadrobno, nakládanou papriku pokrájíme na slabé nudličky, vše přidáme do misky k sýru, zalijeme kečupem, opepříme, dobře spolu promícháme, směs poklademe na sýrový plát, zavineme do rolády, zabalíme do alobalu a dáme do lednice ztuhnout.
  • 3
    Hotovou roládu krájíme na plátky a podáváme jako předkrm s krajíčky bílé veky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.