Sýrová roláda se salámem
45 min.
Ingredience
- 300gramůSýr Ementál (Primátor)
- 60gramůSýr smetanový tavený 45%
- 2kusyVejce slepičí
- 300gramůSalám měkký
- 20gramůPažitka
- 40gramůKečup
- 30gramůPaprika sterilovaná
- 3gramyPepř černý mletý
- 300gramůVeka
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
522 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
29 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
323 mg
Cukr
211 mg
Postup přípravy
- 1Tvrdý sýr vložíme do igelitového sáčku, ponoříme do vroucí vody a necháme vařit asi 15 minut. Dáváme pozor, aby do sáčku nenatekla voda. Sýr vyjmeme ze sáčku, ihned rozválíme na slabší plát.
- 2Do misky vložíme tavený sýr, salám a vejce natvrdo (nakrájíme na drobné kostičky), pažitku posekáme nadrobno, nakládanou papriku pokrájíme na slabé nudličky, vše přidáme do misky k sýru, zalijeme kečupem, opepříme, dobře spolu promícháme, směs poklademe na sýrový plát, zavineme do rolády, zabalíme do alobalu a dáme do lednice ztuhnout.
- 3Hotovou roládu krájíme na plátky a podáváme jako předkrm s krajíčky bílé veky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.