Sýrová sedlina s květákem
50 min.
Ingredience
- 5gramůPetržel - nať
- 20gramůMáslo čerstvé
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůŠunka dušená
- 120gramůSýr Ementál (Primátor)
- 0,25litrMléko polotučné
- 0,25kusKvěták
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
39 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Vejce rozšleháme v mléce, přidáme nastrouhaný sýr, jemně nakrájenou šunku a uvařený květák rozebraný na růžičky.
- 2Vše vložíme do vymazané zapékací mísy, posypeme petrželkou a vaříme pod pokličkou ve vodní lázni asi 30 minut.
- 3Pokrm podáváme s bramborovou kaší.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.