Sýrové noky po ticinsku

75 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
575 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
28 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
7 g
Cukr
347 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oškrábeme a uvaříme ve slané vodě. Uvařené brambory rozšťoucháme, smícháme s na kostičky nakrájenou šunkou, máslem, moukou, vejci, kořením (oregano) a strouhaným sýrem.
  • 2
    Vše zpracujeme v hladké těsto, ze kterého lžící vykrajujeme noky a uvaříme je v osolené vodě. Hotové jsou, když vyplavou na povrch.
  • 3
    Noky podáváme přelité tatarskou nebo rajskou omáčkou a s hlávkovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.