Sýrové plátky na bernský způsob

25 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
466 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
36 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
35 mg
Cukr
260 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jednotlivé krajíčky chleba potřeme lehce máslem, namazanou stranou je naskládáme na plech a pokapeme trochou mléka (nebo bílého vína).
  • 2
    Nastrouhaný sýr, žloutky, zbylé mléko a třešňovici (nebo bílé víno), přidáme z bílků tuhý sníh a touto směsí potřeme plátky chleba.
  • 3
    Zprudka zapečeme v předehřáté troubě, až se sýr rozpouští.
  • 4
    Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.