Sýrové toasty s tvarohem
25 min.
Ingredience
- 250gramůTvaroh měkký - nízkotučný
- 2kusyVejce slepičí
- 80gramůSardelová očka
- 60gramůMáslo čerstvé
- 50gramůCibule
- 20gramůHořčice
- 30mililitrůOlej olivový extra panenský
- 20gramůPaprika mletá sladká
- 15gramůPetržel kudrnka
- 280gramůVeka chlebíčková krájená
- 100gramůSýr Čedar
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
634 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
40 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme, rozkrojíme, žloutky dáme stranou a bílek posekáme najemno. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, sardelová očka z konzervy necháme okapat od oleje a nakrájíme na drobné kousky, čedar nastrouháme najemno. Do misky vložíme měkký tvaroh, přidáme žloutky, čedar, sardelky, máslo, cibuli, lžíci hořčice, trošku oleje, mletou papriku a vymícháme pomazánku. Plátky chlebíčkové veky opečeme nasucho v topinkovači nebo v troubě, vychladlé namažeme pomazánkou, sekané bílky promícháme s posekanou petrželkou a toasty posypeme. Upravíme na talířky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.