Sýrový koláč z Liestalu

90 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
832 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
47 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
3 g
Vápník
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravené a vychladlé křehké těsto rozválíme a vložíme do kulaté koláčové formy - buďto vymazané a vysypané - nebo vyložené pečícím papírem. v 1 dl mléka rozmícháme škrobovou moučku, přilijeme zbývající mléko a za stálého míchání uvedeme do varu.
  • 2
    Poté hrnec odstavíme z ohně, vmícháme nastrouhaný sýr a poté smetanu.
  • 3
    Tuto sýrovou směs rozložíme na těsto a posypeme nakrájenou čerstvou zelenou petrželkou. Pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě asi 175 stupňů Celsia asi 45 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.