Sýrový koláč z Luzernu

80 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
980 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
62 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
2 g
Cukr
580 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto (viz poznámka) rozválíme a vyložíme jím kulatou koláčovou formu, kterou jsme nejdříve vymazali a vysypali nebo vyložili pečícím papírem. Na těsto navrstvíme nadrobno nakrájenou šunku.
  • 2
    V kastrolu rozmícháme strouhaný sýr s moukou (1 polévková lžíce) a rozkvedlanými vejci a na mírném plameni vmícháme mléko. Směs okořeníme, přidáme čerstvou petrželku a rozetřeme na šunku.
  • 3
    Pečeme v předehřáté troubě při teplotě asi 150 stupňů Celsia asi 35 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.