Sýrový nákyp II
65 min.
Ingredience
- 200gramůSýr Eidam cihla 30%
- 100mililitrůMléko polotučné
- 10gramůMáslo čerstvé
- 10gramůStrouhanka
- 1lžičkaSůl
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
439 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
26 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
278 mg
Cukr
662 mg
Postup přípravy
- 1Uvaříme kaši z mouky a másla a necháme ji vychladnout.
- 2Do kaše vmícháme nastrouhaný sýr, žloutky, sůl. Zlehka přimícháme vyšlehaný sníh z bílků.
- 3Směsí naplníme máslem vymazanou a strouhankou zasypanou formu.
- 4Povaříme ve vodní lázni přibližně 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.