Sýrový salát s červenou řepou
23 min.
Ingredience
- 200gramůCeler bulvový
- 100gramůSýr Čedar
- 2kusyVejce slepičí
- 6gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 160gramůVeka
- 200gramůČervená řepa sterilovaná
- 3decilitryVoda pitná
- 100gramůMajonéza
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
31 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Celer očistíme, nakrájíme na kostičky, nakládanou červenou řepu scedíme, necháme okapat, čedar nastrouháme, vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na plátky.
- 2Do salátové mísy nasypeme červenou řepu, přimícháme majonézu, sůl, pepř, přidáme celer, čedar, promícháme a povrch ozdobíme plátky vařených vajec.
- 3Salát před podáváním vychladíme a podáváme s plátky bílé veky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.