Syrový tuňák s bylinkami

25 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
7 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zmraženého tuňáka jen lehce rozmrazíme. Nakrájíme ho na kostičky, které nasypeme do mísy.
  • 2
    Citronovou šťávu smícháme s vinným octem a olivovým olejem a nalijeme na tuňáka. Okurku a kapary nasekáme nadrobno a také přidáme do mísy. Vše promícháme a necháme odležet asi 1 hodinu.
  • 3
    Chilli papričku zbavíme semínek, opláchneme a nadrobno nasekáme. Petrželovou nať a tymián opláchneme, okapeme a najemno nakrájíme. Chilli papričku i čerstvé bylinky vmícháme do tuňákové směsi.
  • 4
    Tuňákovou směs lehce natlačíme do 4 vychlazených misek a vyklopíme. Všechny porce opepříme a zdobíme kolečky citronu a nasekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.