Tabbúlé

20 min.
Libanon

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
327 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
20 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bulgur vsypeme do mísy, zalijeme studenou vodou a necháme asi 15 minut zvolna vstřebat vodu a nabobtnat. Potom přilijeme olej a citronovou šťávu, opepříme a promícháme.
  • 2
    Těsně před podáváním do bulguru vmícháme nasekanou petrželku, mátu a jarní cibulku. Směs upravíme na talíře na omyté salátové listy a ozdobíme omytými, na kostky nakrájenými rajčaty.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.