Tabouleh z hladkolisté petrželky
15 min.
Ingredience
- 200gramůPetržel hladkolistá
- 30gramůRajčata
- 1kusCibulka jarní
- 50gramůBulgur vařený
- 30gramůCibule červená
- 30gramůOkurka salátová
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceMáta
- 0,5lžičkaSkořice mletá
Počet porcí:
4Postup přípravy
- 1Dobře omytou hladkolistou petržel a jarní cibulku nakrájíme na tenké nudličky. Přidáme omytá rajčata nakrájená na kostičky, oloupanou červenou cibuli nasekanou najemno a předem uvařený bulgur.
- 2Ochutíme olivovým olejem, citronovou šťávou, solí, pepřem a skořicí. Můžeme přidat i nasekanou čerstvou mátu. Vše zlehka promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.