Tagiatelle pomodoro

30 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
522 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
5 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente, scedíme a uchováváme teplé.
  • 2
    Mezitím připravíme omáčku. V pánvi rozpálíme olej, přidáme najemno nakrájenou cibuli a restujeme dokud nezměkne. Přidáme rajčata a cca 5min podusíme. Omáčka musí mírně zhoustnout. Ochutíme solí a pepřem. Vmícháme lístky bazalky a povaříme ještě cca 1minutu.
  • 3
    Omáčkou přelijeme tagliatelle a podáváme. Můžeme posypat strouhaným parmazánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.