Tagliatelle s chřestem a pršutem

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
696 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
24 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme na 1cm chřest a vrcholky necháme vcelku.
  • 2
    Rozehřejeme v pánvi olej s máslem. Přidáme nakrájenou cibuli a smažíme 2 minuty, dokud nezměkne. Přidáme pršut a 2 minuty restujeme. Nakonec přidáme pokrájený chřest a 5 minut vaříme za občasného míchání, dokud není měkký.
  • 3
    Přilijeme smetanu, přivedeme k varu a omáčku okořeníme.
  • 4
    Ve vroucí osolené vodě uvaříme těstoviny, slijeme a část vody si ponecháme.
  • 5
    Třetinu těstovin dáme do nahřáté servírovací mísy a promícháme s trochou omáčky.
  • 6
    Postup zopakujeme několikrát, aby se těstoviny dobře promíchaly a nakonec zalijeme těstoviny zbylou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.