Tagliatelle s cibulí na smetaně
30 min.
Ingredience
- 500gramůTěstoviny Tagliatelle
- 50gramůMáslo čerstvé
- 350gramůCibule
- 125mililitrůHovězí vývar základní
- 125mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 35gramůSýr Parmezán
- 60gramůCibulka jarní
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
723 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
25 g
Sacharidy
103 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme, scedíme a vrátíme do hrnce.
- 2Na másle osmažíme cibuli. Vmícháme do ní hovězí vývar a smetanu a omáčku vaříme asi 10 minut. Osolíme a opepříme.
- 3Těstoviny smícháme s omáčku a opatrně promícháme. Porce ozdobíme hoblinkami parmazánu a nakrájenou jarní cibulkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.