Tagliatelle s křepelkami
45 min.
Ingredience
- 4kusyKřepelka
- 500gramůTagliatelle
- 100gramůMrkev kořen
- 100gramůCeler bulvový
- 100gramůPórek
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 30mililitrůOlej olivový
- 0,7litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
800 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
23 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Křepelky rozčtvrtíme, maso omyjeme a osolíme. Celer, mrkev a pórek očistíme, omyjeme a pokrájíme na tenké nudličky, pórek na kolečka. Těstoviny uvaříme dle návodu výrobce, poté vodu slijeme a necháme dobře okapat.
- 2Olej rozpálíme a maso na něm osmahneme dozlatova, poté dáme stranou okapat na ubrousek. V druhé pánvi rozpálíme máslo a vsypeme zeleninu. Osmažíme, poté přidáme těstoviny a necháme prohřát. Těstoviny ze zeleninou přendáme do servírovacích misek a navrch poskládáme porce masa. Ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.