Tagliatelle s křepelkami

45 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
800 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
23 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Křepelky rozčtvrtíme, maso omyjeme a osolíme. Celer, mrkev a pórek očistíme, omyjeme a pokrájíme na tenké nudličky, pórek na kolečka. Těstoviny uvaříme dle návodu výrobce, poté vodu slijeme a necháme dobře okapat.
  • 2
    Olej rozpálíme a maso na něm osmahneme dozlatova, poté dáme stranou okapat na ubrousek. V druhé pánvi rozpálíme máslo a vsypeme zeleninu. Osmažíme, poté přidáme těstoviny a necháme prohřát. Těstoviny ze zeleninou přendáme do servírovacích misek a navrch poskládáme porce masa. Ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.