Tagliatelle s kuřecím masem a bílým vínem
65 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej olivový
- 400gramůKuřecí prsa
- 1kusCibule
- 2kusyPaprika červená
- 300mililitrůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 150mililitrůVíno bílé
- 1lžíceMajoránka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 350gramůTěstoviny Tagliatelle
- 400gramůFazole bílé sterilované
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
637 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
8 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
9 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1V pánvi na oleji osmahneme kuřecí prsa do zlatova. Maso vyjmeme a udržujeme v teple. Na původním oleji osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli a na kolečka rozkrájené papriky přibližně 5 minut. Vložíme zpět maso, nakrájená rajčata i se šťávou, víno, nadrobno pokrájenou majoránku, dle chuti osolíme a opepříme. Pod pokličkou dusíme 30 minut. Mezitím v hrnci uvaříme těstoviny. Scedíme je a pokapeme olejem. Do masové směsi vsypeme fazole, zamícháme a můžeme je servírovat na těstoviny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.