Tagliatelle s mletým masem

65 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
801 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
45 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
416 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na oleji zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme mleté maso, krátce osmahneme a zalijeme vínem. Osolíme, opepříme, okořeníme paprikou, tymiánem a vmícháme rajčatový protlak. Směs chvíli podusíme. Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, scedíme a smícháme s podušeným masem. Směs vložíme do máslem vymazané zapékací mísy, zalijeme rozmíchanou zakysanou smetanou a posypeme nastrouhaným sýrem. Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.