Tagliatelle s omáčkou pomodoro

30 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1070 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
68 g
Sacharidy
98 g
Vláknina
4 g
Cukr
666 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente. Scedíme je a vrátíme do hrnce. Udržujeme teplé.
  • 2
    Rozpálíme olej. Přidáme nakrájenou cibuli, mícháme při střední teplotě do změknutí. Vmícháme rajčata a podusíme je 5-6 minut, až
  • 3
    omáčka mírně zhoustne. Osolíme ji a opepříme. Vmícháme lístky bazalky, ještě asi minutu povaříme. Omáčku nalijeme na teplé těstoviny a lehce protřeseme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.