Tagliatelle s paprikou a bazalkou
40 min.
Ingredience
- 80mililitrůOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 0,5kusPaprika zelená
- 0,5kusPaprika žlutá
- 0,5kusPaprika červená
- 50gramůŠalotka
- 400gramůTěstoviny Tagliatelle
- 10kusůBazalka
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
557 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
22 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
3 g
Cukr
653 mg
Postup přípravy
- 1Šalotku nakrájíme nadrobno a orestujeme cca 2min na polovině rozpáleného oleje. Přidáme na malé kostičky nakrájené papriky a necháme podusit cca 10min. Ochutíme solí a pepřem.
- 2Bazalku rozmixujeme se zbytkem oleje, špetkou soli a pepře.
- 3Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente, scedíme, přídáme do pánve k zelenině a za stálého míchání ještě 2min povaříme. Přidáme bazalkovou omáčku, odstavíme, promícháme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.