Tagliatelle s paprikou a bazalkou

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
557 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
22 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
3 g
Cukr
653 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotku nakrájíme nadrobno a orestujeme cca 2min na polovině rozpáleného oleje. Přidáme na malé kostičky nakrájené papriky a necháme podusit cca 10min. Ochutíme solí a pepřem.
  • 2
    Bazalku rozmixujeme se zbytkem oleje, špetkou soli a pepře.
  • 3
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente, scedíme, přídáme do pánve k zelenině a za stálého míchání ještě 2min povaříme. Přidáme bazalkovou omáčku, odstavíme, promícháme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.