Tagliatelle s pestem

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
539 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
27 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nůž a nádobu mixéru, ve kterém budete připravovat pesto, dáme na 20 minut do chladničky. Mezitím připravíme ze shora uvedených surovin čerstvé nudle — tagliatelle. Rajčata krátce spaříme a oloupeme.
  • 2
    Na kostičky pokrájíme rajčata a vložíme je do mísy se špetkou soli a najemno nakrájenými lístky tymiánu.
  • 3
    Bazalku rozmixujeme s piniovými semeny, ořechy a olejem, přitom mixér několikrát vypneme a zapneme, aby se nože neohřály. Tagliatelle uvaříme a podáváme společně s rajčaty a pestem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.