Tagliatelle s pestem
30 min.
Ingredience
- Na ozdobu
- Na pesto
- Na těstoviny
- 3kusyVejce slepičí
- 300gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
539 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
27 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Nůž a nádobu mixéru, ve kterém budete připravovat pesto, dáme na 20 minut do chladničky. Mezitím připravíme ze shora uvedených surovin čerstvé nudle — tagliatelle. Rajčata krátce spaříme a oloupeme.
- 2Na kostičky pokrájíme rajčata a vložíme je do mísy se špetkou soli a najemno nakrájenými lístky tymiánu.
- 3Bazalku rozmixujeme s piniovými semeny, ořechy a olejem, přitom mixér několikrát vypneme a zapneme, aby se nože neohřály. Tagliatelle uvaříme a podáváme společně s rajčaty a pestem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.