Tagliatelle s telecím masem, vínem a smetanou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1022 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
36 g
Sacharidy
115 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso nakrájíme na nudličky, obalíme v mouce smíchané se solí a pepřem a na rozehřátém másle orestujeme dohněda. Vyjmeme, na zbylém másle opečeme dozlatova na kolečka nakrájenou cibuli, přilijeme víno a zprudka vaříme dokud se část tekutiny neodpaří. Poté přidáme vývar a smetanu a opět odpaříme část tekutiny. Ochutíme solí, pepřem a ke konci vaření vložíme maso.
  • 2
    Mezitím uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 3
    Rozdělíme na talíře.
  • 4
    Do omáčky vmícháme lžíci parmazánu, přelijeme jí těstoviny, posypeme zbytkem parmazánu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.